~Alice & Frodo 08-08-2013~

Här får ni lite bilder på Alice & Frodo som jag fotade i onsdags!
 
 
 

~Eva Jonsson - träning 07-08-2013~ #del 2

Här kommer resten av Eva Jonsson - träningen!
 

~Eva Jonsson - träning 07-08-2013~ #del 1

Dessa bilder är på superekipagen i stöcke! 
dålig kvalité vet... men har verkligen Ingen ork just nu att förminska Alla bilder...
Om ni vill se fler bilder, eller varför inte följa mig någon annanstans så hittar ni mig på
Facebook: Victoria Foto Wirth
Instagram: vwiirth

~09-08-2013~

Har fotat Massor denna vecka och har äntligen förstått mig på de flesta inställningarna på kameran..tog sin tid haha...
Så förbered er på bildbomber! Hade tänkt att eftersom jag inte riktigt har tiden just nu att uppdatera varje dag så läggar jag ut lite tidsinställda inlägg med nya bilder från denna vecka. Låter det bra?
For i alla fall till Catarina vid 6-tiden ikväll. Vi fixade hästarna och drog ner till fjärn och gick några vändor. Snacka om att må bra. Just att ha någon man kan prata med och sedan vad är inte underbarare än två supervackra hästar ute i vattnet, nästan vindstilla och Fantastisk solnedgång? Kommer sova väldigt gott inatt må jag säga!
Vi såg även älgen som var ute och vandrade, och vi löste mysteriet varför Bright har reagerat så starkt vid bron... haha stackarn, det finns då bävrar där.. och dem har hon kännt lukten av och reagerat varje gång.. Nu förstår vi och ja vad ska man göra haha gotjejen♥
Bästa sommaren hittils!♥

05-08-2013

Har varit borta i stugan där vi inte har internet så har varit lite svårt att vara inne här. Men som sagt så fyllde jag år i lördags! 15 ååår nudå! 
Fick jättefina presenter, ny kamera (Canon EOS 700D "öööverlycklig"), nh-kurs i Skellefteå över en helg, Photoshop, peengar och en massa mer! Så nu håller jag på att lära mig den nya kameran, så lite halvkassa bilder kommer förmodligen dyka upp då den inte är så jättelätt att hitta rätt inställningar på hahah.. men det kommer nog. 
Tog en vilovecka från hästarna då min rygg har börjat strejka igen.. Den blir aldrig bättre, kan inte ens lyfta en höbal innan det strålar. Aja, hoppas att vi får en tid så att jag kan kolla upp den då jag tycker det är dags efter 1½ år.. 
Men idag så for jag tillbaka till hästarna och jag, C och M for ut på en låång skrittur vilket kanske inte är Dramaqueen's starkaste sida men hon skötte sig väldigt bra. Hoppade även upp på Angela och skrittade runt med henne, och hon har då Inga som helst problem med att ridas! Vilket känns väldigt bra, så vi har 4 ridhästar nu!
 
Har inte så många bilder att bjuda på då jag knappt har fotat, men ska fota en tjej när hon rider på onsdag så då kommer det bilder! 
Bilder tagna med nya kameran ↓
//bilderna blir väldigt dåliga då jag inte har ändrat storleken på dem så dem trycks ihop = suddiga o oskarpa..
 
 
måste även visa scnyggingen idag! hon har börjat lägga på sig rejält med muskler nu och är så himla fin nu!