CHRISTMAS

Suttit och jobbat på en önskelista till jul! Alltid lika roligt att bara söka runt på internet och hitta saker som man mååste ha...haha.. Men jag har fått ihop lite saker, lär dyka upp lite fler men kanske få ta det lite lugnt. 
Tråkigt att inte kunna vara i stallet så mycket när lärarna slänger in en massa prov, så läängtar till jullovet så att man får hjälpa till ordentligt och verkligen komma någon vart med hästarna. Dem har gjort sånna framsteg allihopen att det blir bara roligare och roligare för varje gång, och man inser verkligen hur bra man mår utav hästarna. Att bara vara ute. 
Och om någon käänner för att ge mig en julklapp *blink* *blink* så visar jag min önskelista;)

 

STORMEN HILDE

Svårt att hålla igång här då jag aldrig sitter vid datorn längre.. Har rent av inte tid med allt plugg och hästarna. Men ska se till att vara här inne så ofta som möjligt. :) Som ni kanske märker så snodde jag ihop en enkel header, är inte riktigt klar ännu men en bit har jag kommit i alla fall! 
For ut med Dramaqueen igår, har inte ridit henne på 2 veckor. Tog milslingan runt men jisses vad träd det var ivägen.. vi hade då storm här i norrland i lördags natt och det ledde till många träd fallna osv. Så lite slalom under ridturen fick det bli men dramaqueen tyckte det bara var roligt att lukta på allt haha! Fruset i marken så skrittade största delen på hellång tygel. Och hon började arbeta på ett helt annat sätt, kände verkligen hur hon arbetade med ryggen och jag styrde henne bara med mitt kroppsspråk♥ Snacka om fantastisk häst. 2 timmar senare och med månen uppe på himmelen så var vi tillbaka i stallet. Måste bara visa hur himla vacker denna häst är alltså, hittade lite bilder från förra vintern då hon hade päls som en nallebjörn haha...
man kan ju inte annat än att smälta av den den där blicken..♥

MY STAR

Inte suttit vid datorn sedan innan praoen haha.. har varit helt slut efter veckorna i stallet då vi inte suttit ner många minuter. Men måste säga att vi har haft det väldigt trevligt och hästarna har kännts så ootroligt bra! 
På höstlovet så for Catarina till turkiet, och undrade då om jag kunde ta hand om stallet och hästarna! Sa såklart ja och den veckan gick väldigt bra, fixade Bright och Angela ut i lopp själv (Stefan och Linn hjälpte till inför värmningarna vilket jag blev väldigt tacksam över). Gick dock omkull med Angela i galoppintervallerna på onsdagen... vi klarade oss Otroligt bra med tanke på farten, lite sår på angela och lite mörbultad axel på mig... så resten av veckan körde jag ingenting..
Men innan jag for med Angela så red jag Dramaqueen lite lätt på banan, och bästa Alice kom och fotade!