SOME CHANGES

Som ni kanske märker börjar bloggen ändra på sig lite. Gjort en tillfällig design på denna blogg just nu då jag håller på att göra en helt ny på min testblogg! Lite småsaker jag inte fått ihop riktigt på den andra ännu, men så fort den är klar dyker den upp. 
Alla hjärtans dag imorgon och jag längtar. Ska vara med min fina, vart har jag ingen aning men någonstans lär vi väl hamna. Det bästa är ändå att jag slutar klockan 10:30, så får en låång helg vilket inte skulle sitta så fel nu efter denna sega vecka.. Och förresten har jag redan fått 11 mejl och 2 kommentarer angående om tävlingen! Så nu får jag se vad jag ska köra för tävling, t ex fototävling, lottning, eller ja något. Så håll ögonen öppna!
Och ni som har hört av er kommer få ett mejl eller ett svar på era kommentarer när tävlingen är igång så att ni håller koll och hinner vara med om intresset finns. 
 

GET IT RIGHT

Gud vilken skön dag det varit, föreläsning i 2 timmar på morgonen, bara 1 "riktig" lektion och sedan musik. Och provet på andra världskriget gick bra tycker jag ändå. Vissa saker visste jag inte ens fanns men skrev i alla fall på allting så får det visas sen hur det gick. 
Promenad vidare till Umestan direkt efter skolan till pappas jobb → till farmor. Fick gjort 3 A4 i matteboken medans dem andra fixade klart köket vilket blev riktigt snyggt, vitt och fräscht! 
Har även funderat på att köra igång en liten tävling om intresset finns. Där man kan vinna en av sina bilder avmålade/avritade. Men kör Bara igång denna tävling om ni visar intresse! 

SLOW DAY

Gud vilken lång dag detta varit.. Först 4 långa och sega lektioner på morgonen innan lunch, sedan simning (+prov), när jag väl slutat var det bara raka vägen till farmor med papps och Beck. Bytt kakel i köket hos farmor har vi även hunnit med ikväll. Hemma igen vid 22:30 och ingen säng blev det då inte, nä för imorgon har jag prov på 2:a världskriget som jag måste gå igenom...
Så ännu är inte dagen slut men imorgon blir det förhoppningsvis inte lika segt. 
tänkte inte visa denna redigering från början då jag verkligen hatar orginalet men man måste bjuda på sig själv ibland.. Denna bild fick ganska mycket jobb med curves och djup. Bilden var ganska svår då det ej finns så många skuggor i ansiktet från början men blev lite nöjdare med den tillslut i alla fall.
Om det är någon bild jag har som ni vill se steg för steg på är det bara att säga till! och kan även fixa någon annans bilder också så skriv en kommentar eller skicka ett mail till [email protected]
 

GAMMAL BILD

Nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i bloggen. Hästarna håller på att vara i toppform allihopen vilket känns väldigt roligt och är väldigt taggad på detta år. Dramaqueen har dock en bit kvar.. vi försöker förstå varför det går som det går under loppena och hoppas att vi kan hjälpa henne..finaste prinsessan. 
Men som sagt alla hästar går superbra och skolan går bättre och bättre. Kändes verkligen att en nystart behövdes och har nu valt gymnasie! 
Förstår även mer och mer på ps och gjort många nya redigeringar som jag tänker bjuda på i lite olika inlägg steg för steg på vissa även om hur man gör de olika redigeringarna. Tänkte även försöka få någon att fota mig och Dramaqueen lite vinterbilder och göra en ny design. Så nu jädrar ska det bli en nystart!
Senaste redigeringen blev på mig och Dramaqueen. Dyker upp en ny redigering varje dag så förbered er!