IT IS SNOWING

Snön har nu anlänt till Umeå! Synd bara att det smälter efter någon timme.. Så nu när det väl har börjat kan jag tycka att det ska stanna kvar och knaka under fötterna. 
Blev en liten tur ut och fotade piff och puff vilket inte var enkelt måste jag säga. Det här med dåligt ljus (alla måste stå still) funkar inte inte riktigt för dem.. haha får bli lite tidigare någon dag så kanske man kan få lite bättre bilder. Men några har jag att bjuda på i alla fall! 
 
 
 

THE GOOD SONGS

Bra låtar: 
 
 
 

DRAMAQUEEN

Känslan när en person som är ute och joggar stannar till när jag rider dramaqueen och säger "himlarns vilken fin häst"... Dramaqueen känns superfin i ridningen nu och det blir bara bättre och bättre för varje gång! Och efter ridpassen är hon så extremt go och ska bara luta huvudet mot en och där kan hon stå ett bra tag.♡ 
Nu börjar även praoen vilket jag ser såå framemot, att ha så mycket tid att vara i stallet.
Denna kväll har jag spenderat med pennan i handen och musik i öronen vilket var ett tag sedan, men det känns riktigt skönt att inte behöva tänka på så mycket utan bara drömma sig  bort.
 
 

SUNSHINE

ja som ni kan se så har det hänt lite på vwirth. Måste säga tusen tack till min vackra vän Emma som gjort designen! (Ni hittar länk till hennes blogg under fliken design by) Blev jättenöjd och känns enkelt att bara byta bilder i headern osv. 
Nu har jag prao i 2 veckor och sedan höstlov!! Ska vara hos C dessa veckor och då ska det allt jobbas. Känns extremt skönt att inte ha skola på 3 veckor då jag blivit extremt skoltrött... Så jag hoppas att dessa veckor på med hästarna ska få mig tillbaka på fötterna. For till Tavelsjö med papps idag och då togs bryggorna upp, vägen fixad och fyrhjulingen rullar igen! Kameran hängde med så några bilder på solnedgången togs ↓
dem är oredigerade så lite småsaker hade jag väl ändrat på om jag haft tid men vackert var det i alla fall kan jag lova!
 

BLOWN AWAY

Nu så kommer det komma bildbomber ett tag framöver då det har blivit Mycket fotografering. Så håll utkik efter nya bilder!
Jag & Dramaqueen ↓
 

Tillbaka!

Ja nu sätter jag igång och skriver här igen efter någon månads uppehåll! Det är så mycket nu som har hänt under dessa veckor och har en massa bilder på mig och Dramaqueen (äänltigen) och fotat Blå Dragonen osv. Så nu kickar jag igång detta igen och en ny design med nya bilder kommer dyka upp när den är klar!
första riktiga dressyrpasset & första gången på ridbana och går såhär! Världens finaste tjej♥