EN VANLIG FOTOGRAFERING

just nu känner jag att jag bara uppdaterar när jag fotat någonting, och det är väl inte så roligt då jag knappt hinner att fota... Har ingen motivation att hålla på att hålla igång här..tyvärr. Men nu har jag börjat komma igång med hästarna igen. Har varit sjuk i några veckor som har gjort att jag inte orkat fara till stallet. Det roliga är ju att nu när jag äntligen börjar bli frisk så får jag Angela på min fot, med isbroddar som gick igenom äkta läderskor och två par strumpor... ett litet sår och blå tå gör det lite små svårt för mig att rida men stenhuve som jag är så drog jag ut på en tur med Dramaqueen i alla fall med en stigbygel haha... Men hon har blivit såå lugn och känner verkligen att jag kan lita på henne. Har även ridit henne barbacka för första gången! Gick verkligen superbra och man märkte på hela henne att hon höll koll på mig mer och fokus var på mig under hela tiden.
I fredags slutade både jag och kära syster tidigt så vi drog ut och testade lite ny utrustning jag fått av pappa. Kommentera gärna om vad ni tycker om dem :)
 

PHOTOSHOP

Några bilder som jag jobbat lite extra med och är nu i något redigeringsmood haha! Upp tidigt imorgon till stallet så hinner inte göra några fler just ikväll men några tänkte jag bjuda på:)!
 
 

AKADEMISKT

Jag  Ä L S K A R  verkligen akademisk utrustning... Tycker det är så grymt snyggt och om jag nu någon gång i livet skaffar häst så kommer den ha massvis med akademiska saker! Tycker det ser så mäktigt ut, vackert och en ståtlig häst med det skulle inte sitta så fel.. 
Finns så sjukt många möjligheter och man skulle lätt kunna göra något snyggt av sitt egna basicträns. Tycker verkligen om akademiska hackamore också, dem små detaljerna gör så mycket och ni kan ju tänka er dramaqueen i dessa saker.. mumma.. Ska försöka hitta mig ett billigt träns eller liknande, men ha det kommer ta sin lilla tid...
 Dessa är några av sakerna jag kommer leta efter, så om ni ser något, hör av er!
 

~2014~

Gott nytt år! 
Det här med att lägga upp en inlägg på julkvällen sprack ju.. är så enormt glömsk och just nu sätter jag inte att skriva här som prio ett. Men nu har jag börjat fota mer igen och har börjat bli vän med mitt photoshop, vilket leder till många nya bilder som man lagt ner tid på. Kommer även börja med inspirationsinlägg och saker jag viill ha..
 
Vi i norra Sverige har R E G N den 4 januari.. vi har haft regn sedan julafton.. Inte kul.. Tycker det är dags att snön kommer nu och stannar. För detta väder förstör allt...
 
Älskar förresten mina julklappar, Dramaqueen blev skitsnygg i nya schabraket som jag fick av syster, guldklockan jag fick av pappa använder jag alla dagar, presentkorten snart upphandlade, parfymen av morfar Älskar jag.
Riktigt nöjd rent av, har unnat mig ett par nya ridskor av presentkortet på hööks jag fick av papps.