Tackar & Bockar

Gud så härligt att det är så många som ens går in här när man skriver ett inlägg! Vill tacka er till T U S E N och hoppas ni gillar den. Har en tillfällig design just nu, måste försöka få tag på någon som vill fixa en snygg header! 
 han är så himla grym Linus Svenning.. Får sån gåshud! Alla borde lyssna på honom!
 

23-06-2013

Åh gud vad stolt jag är över Dramaqueen nu!
Vi hade då planerat att testa galoppintervalla med Dramaqueen för första gången (med goggen vid sidan), men då så hade Goggen puls i benet så Catarina ville inte rida honom. Men jag skulle då fortfarande ut med Dramaqueen, och for då ut i skogen, upp till galoppbacken. Testade fatta galopp men hon vart ganska förvirrad osv, men jag menar vem blir inte det av nya saker.
Så jag testade sedan igen och då så fattade hon galopp och guud vilka steg hon har! Hon tog galopp 1 gång till och då tyckte jag att det räckte för henne då det är väldigt tufft med den sand som ligger där. Trodde hon inte skulle ta galopp men se det gjorde hon allt och vart så himla glad! 
 

Tillbaka!

Tydligen så har inte de tidsinställda inläggen visas.. dem visas för mig när jag är inloggad men ej när man söker på bloggen..
Men nu är jag i alla fall tillbaka! Har haft det Super där borta och vill bara fara tillbaka. Tror jag aldrig har skrattat så mycket som då, och aldrig varit så glad. Har fått Jättefina konfirmation-presenter men en som klår alla, är att jag, pappa och syster ska fara till Bjurholm, och vem bor där, jo älskade prinsen, Badtothebone ♥ Helt S J U K T vad jag saknar honom.. Kommer alltid kännas tomt utan honom..
Men kan även meddela att imorse så föddes en lite svart hingst med stjärna och vita bakben hos C! For dit på morgonen och hjälpte till med den lilla. Har aldrig varit med om ett sånt sällskapsjuk föl, så fort Catarina pratade gnäggade han och gick till henne med rangliga steg! Ska bli väldigt intressant o se honom växa och utvecklas.
 
Imorgon ska vi testa på något nytt, galoppintervalla med Dramaqueen (och Goggen såklart)! Vi har aldrig galopperat med henne så ska bli intressant och se hur hon reagerar, och om hon fattar galopp så kommer jag bli överlycklig!
Tänkte bjuda på lite bilder från konfirmationen och kommer säkert komma fler i senare inlägg!
 
 
 
 

Konfirmation 2013

Kommer Ej bli någon direkt uppdatering här förens nästa vecka då jag har konfirmation i 2 veckor! Har varit borta i ungefär 5 dagar och är nu hemma över dagen då vi har haft skolavslutning och har spelning med klassen ikväll!
Men tänkte för att ni fortfarande ska ha någonting att kommentera och kanske börja följa bloggen, så kommer jag göra några tidsinställda inlägg med bilder och text. 
saknar dig..

Hej igen!

Ja nu har jag då skapat en ny blogg då min gamla (vicwir.blogg.se) inte riktigt har velat funka..
Badtothebone har nu flyttat till en jättetrevlig familj och så får vi se hur det går.. Lägger ut lite bilder från lite olika dagar bland annat sista gången jag red BT!
Frida & Esset 31-05-2013
 
Sista bilderna på mig och Badtothebone
Hoppas ni som följt mig tidigare hittar hit och fortsätter med era fantastiska kommentarer!