16 Mars 2015

Söker som sagt en medryttare till Dramaqueen så i lördags så kom det en tjej som provred. Hon fick göra iordning henne själv och tyvärr så är bara vägarna ridbara, men tyckte att hon verkade så säker så lät henne rida längs vägen. Hon travade igång henne och red lite fram och tillbaka så att jag kunde se hur det gick. Och redan då tyckte jag att dem verkade passa varandra jättebra! Hon frågade mig om hur hon skulle rida och hon lyssnade jättebra på mina tips. Dramaqueen var helnöjd och skötte sig galant. 
Dramaqueen är ju även lite snubblig och särskilt vid detta leriga underlag... så hon snubblade till rätt så rejält en gång men tjejen bara red vidare som ingenting och har hänt och det är lite det jag är ute efter, en som kan hantera situationen då jag vet att DQ kan snubbla till ordentligt och kan hoppa till. Så det kändes bra att ändå få se hur hon hanterade situationen!Hon tyckte jättemycket om Dramaqueen så hon ska testa rida några fler gånger så får hon bestämma sedan. 
Igår så såg jag även andra som red när vi var på travet och fixade inför vår loppis, och gissa om jag blev ridsugen? jo tack, har man inte ridit ordentligt på flertalet månader så blir man absolut sugen. Så for ut med DQ först längs byavägen, men hon såg Allt och var lite småjobbig så hoppade av och gick längs storvägen till Svetsen där man sedan kan vika av och rida längs grusvägar till Stöcke. Hon brydde sig 0 om bilarna och hon har bara gått längs vägen där 1 gång tidigare. Hoppade upp och travade vidare, isfritt Hela Vägen vilket var Halleluljah! Blev att vi svängde in på Stöcke PF och in på banan där 2 andra storhästar reds. Tänkte att det skulle vara bra träning för henne och så kunde jag jobba genom henne lite lätt. Johanna kom sedan ridandes längs vägen med Gucci och kom sedan in på banan, haha och en vit ponny tycker Dramaqueen är lite jobbigt men efter hon fick nosa och hälsa blev det bättre. Vi hade jätteroligt, fick testa rida Gucci också, vilken liten guldponny alltså! Han är till salu och jag rekommenderar verkligen honom om man söker en familjehäst man kan tävla också! Otrolig kapacitet inom dressyr och hoppning. 
Johanna bor precis bredvid där jag har DQ så vi red hem tillsammans också för första gången vilket var jättetrevligt och återigen jättebra träning för Dramaqueen. Så imorgon skos hon om och jag ska försöka ta mig ut på en tur innan så ska hon få nästan varje dag nu då jag slutar tidigt hela veckan! #taggad
//Gucci som jag red igår! Till salu! http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=875491

12 Mars 2015

Hade en lektion idag så drog till travet och fotade Starbec's Dream On, en jättefin och trevlig travare hos Stefan Johansson! Ida fotade Catarina´s Cash Corner "Chokladbäbisen" också så dem bilderna dyker upp när hon fixat dem. Blir en som kommer och provrider Dramaqueen i helgen också, hon verkar jättelovande och positiv så hoppas denna gång! 
 
//haha sista bilden bju jag på, enda nackdelen med att lära hästen "puss", det blir mycket!

9 Mars 2015

Blev redigeringssugen och bländrade genom gamla bilder. Hitta massvis med bilder från fotograferingen med Elin och Guppy som jag ej hade fixat. Så har suttit under dagen och pysslat på. Slänger upp ett inlägg ikväll om min lovvecka men ska om en stund sätta mig i bilen med pojkvännen som tog körkort i fredags*stolt*♥ Släng gärna iväg en kommentar om vad ni tycker om bilderna och om det är någon i Umeå som vill bli fotad så kan vi planera in något!