GOD JUL!

God jul på er alla! Hoppas ni får en riktigt bra jul med nära och kära. 
Fått två paket på morgonkvisten, parfym (Beyoncé midnight heat) och svart stickad långklänning. Jättenöjd redan och årets största klapp ligger fortfarande under granen med mitt namn på hehe.. Kameran hänger med på axeln hela dagen så bilder dyker nog upp ikväll. Upp tidigt imorgon då det klockan 9 är grötfrukost i spiltan på travet! Alltid lika trevligt med alla människor som delar samma intresse. 
I söndags fotade jag lite ponnysar ute på landet så tänkte bjuda på några, ganska dåliga blev dem då det var regn i luften och ganska tjock dimma.. men vi ska köra en vinterfotografering till Med snö.. så hoppas vi det blir bättre. :)
 

blogg.se i mobilen!

har nu skaffat mig blogg.se i mobilen så att jag kan uppdatera mer! perfekt att ha när man sitter på bussen påväg hem eller bara en kort lunchrast så får man in någon mening. Snart buss hem och sedan vidare ut till stallet där vi får se om det går att rida.. (vi har värsta ishalkan någonsin...)
håller tummar och tår att jag kommer hem hel..


dramaqueen i höstast♡

MILLION SONG

Andra advent redan! Känner dock att jag inte riktigt har fått någon riktig julkänsla, så började baka lite julgodis med julmusik. Med min dåliga fantasi kom jag inte långt.. ganska skrattretande hur lite jag gjorde.. Men kameran har fått motionerat lite denna helg, hoppträning i fredags och julbakning idag. Har även suttit och redigerat lite bilder från när Ida och Sanna kom och fotade mig och Dramaqueen! 
Men idag så for jag till travet på morgonen, släppte ut hästarna och gjorde klart stallet. Catarina kom och jag for ut på en mystur med dramaqueen medans hon körde BC och Goggen. Dramaqueen, ja vad säger man, helt klart bäst. Sjukt vad hon läser av en, jag tror jag aldrig litat på en häst som med henne. Även fast hon kan bli lite skuttig eller frambenen komma flygandes så känner man sig aldrig osäker på ryggen. Unghästarna var riktigt duktiga, lillhingsten var några gånger i luften men när väl föttrerna stod på marken så var han riktigt duktig, och Syster sol, wow alltså vilken häst hon kommer bli.. aldrig sätt så luftiga steg.. Ser verkligen framemot och se hennes utveckling!
Några bilder från helgen:
/lite halvkassa bilder då jag inte riktigt blivit vän med kameran ännu...
Bilder på mig och dramaqueen: